Fil_symbol+navn_horisontal_rgb_sort.png

LOKALT  FLERIDRETTSLAG

Frognerparken IL ble etablert i 2017 for å gjøre Idrettshjørnet i Frognerparken til en levende multisports-park, med helårs lavterskel breddetilbud for lokale barn og unge!
Idrettshjørnet i Frognerparken består av Frognerbadet, Frogner tennis og Frogner stadion. Tilsammen utgjør dette nesten 70 mål av Frognerparken! 
Dessverre har mesteparten av arealene holdt stengt 2/3 av året og det har vært et svært begrenset idrettstilbud for lokale barn og unge.
- Dette vil Frognerparken IL endre på og jobber derfor aktivt for å utnytte idrettsflatene bedre og legge til rette for merbruk og nye idrettstilbud. Bydelen trenger et større idrettstilbud og dette er det plass til på Idrettshjørnet!
FIL har fått med seg flere gode samarbeidspartnere, som ser verdien av å skape positive samlingspunkter med et bredt aktivitetstilbud for barn og unge, bl.a. Eivind Astrups Allmennyttige stiftelse, Cafe Condi/Røde kors, XXL og Bymisjonen.
FIL er bl.a. i ferd med å få etablert Skattkammeret Frogner, sammen med Bymisjonen. Dette blir en utlånsordning med gratis utlån av idrettsutstyr for barn og unge hele året.
Dette bidrar til at flere kan drive med både organisert og egenorganisert trening. Dessuten er det både miljøvennlig og inkluderende!
Bli med og støtt arbeidet vårt!
- Det koster kun 100kr pr år å være medlem.
Bilde 21.02.2019 klokken 10.17.jpg